Logo

Описание

Комплекс View е далече от всичко. От всичко, освен от морето. Наоколо няма тътнещи до малките часове на деня заведения, тракащи камиони с доставки, преминаващи в жизнерадостен летен делириум тълпи. Най-близките бумтящи плажове са на километър (Харманите) или два (Каваците).  Сред характерните за това място шумове са този на сутрешния ти вестник, развяван от вятъра, на приборите в чинията ти, на пръскачката за трева.

Комплексът се намира в местността Буджака до Созопол и се състои от 70 апартамента, разпределени в три сгради с прекрасна морска гледка. На 100м. от комплекса се намира романтичен залив, който е подходящ за любителите на скалисти плажове. Туристите, желаещи оживената атмосфера на новия град в Созопол трябва да изминат 2 км, за да достигнат плажа „Хармани”. Тези, които предпочитат фин пясък и широка пясъчна ивица, могат да посетят плажа на къмпинг „Каваци” и „Смокиня“, които са на 2км. от комплекса.  А за гостите, които искат да релаксират и да не се отдалечават от комплекса, е на разположение външен басейн.

 

Комплексът разполага с апартаменти от три основни типа: студиа, едностайни и двустайни:

Студиото е компактен и практичен вариант за настаняване на атрактивна цена. Подходящо е за настаняване на 2 лица (на двойно легло) + 1 дете до 3 години (в бебешко креватче). На ваше разположение е оборудван кухненски кът  (с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда), телевизор, ютия  и дъска за гладене.  

2-стайните апартаменти, се състоят от просторна всекидневна с мека мебел, маса за хранене и кухненски кът  (оборудван с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда)   и самостоятелна спалня с двойно легло. На ваше разположение са  телевизор, ютия , дъска за гладене както и балкон с маса и столове.  Този тип апартаменти е подходящ за настаняване на 2 възрастни (в спалнята) и 1-2 деца до 12 години (на разгъваем диван във всекидневаната)

3-стайните апартаменти са от типа апартаменти, който дава повече пространство за по-големи семейства или компании.  Състои се от просторна всекидневна с мека мебел, маса за хранене и кухненски кът  (оборудван с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда)   и 2 самостоятелни спални. Едната спалня е с двойно легло, а втората с две единични. Част от апартаментите имат 2 бани.  На ваше разположение са  телевизор, ютия , дъска за гладене както и просторен балкон с маса и столове.  Този тип апартаменти е подходящ за настаняване на 4 възрастни (в спалните) и 1-2 деца до 12 години (на разгъваем диван във всекидневаната)

 

Удобства:

- басейн с детска секция

- безплатно ползване на шезлонги и чадъри

- безплатен wi-fi интернет

- цифрова телевизия

-безплатен паркинг

- богато озеленен вътрешен двор

 

   Информираме Ви, че всички стаи в комплекса са различни и няма гаранция, че ще бъдете настанени в конкретна, харесана стая от предоставения снимков материал.

Цени за студио:

Период от

Цена за ден

Минимален престой

Май

51 лева

3 дни

Юни

68 лева

3 дни

Юли

103 лева

3 дни

Август

103 лева

3 дни

Септември

68 лева

3 дни

Цени за апартамент с една спалня:

Период от

Цена за ден

Минимален престой

Май

 66 лева

3 дни

Юни

101 лева

3 дни

Юли

142 лева

3 дни

Август

142 лева

3 дни

Септември

101 лева

3 дни

Цени за вила с две спални:

Период от

Цена за ден

Минимален престой

Май

 90 лева

3 дни

Юни

129 лева

3 дни

Юли

191 лева

3 дни

Август

191 лева

3 дни

Септември

129 лева

3 дни

Цената включва:

Наем за апартамент

Почистване стаите  всеки ден, смяна на спалното бельо на всеки 3 дни.

Всички режийни разходи

Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Резервация:

Капаро в размер на 30% от общата наемна цена, по банков път за потвърждение на резервацията в рамките на 3 дни (при потвърждение от Ваша страна ще Ви бъде изпратена банкова сметка)  

Остатъка от наемна цена - 70% се заплаща в деня на настаняване

Депозит срещу щети:

Забележка:

Настаняване в деня на пристигане: след  14:00 часа

Освобождаване в деня на заминаване: до 10:00 часа

Отстъпки:

15%  за резервации направени до 15 Март.

 

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Комплексът се намира в местността Буджака до Созопол, разположен на 2 км от плажа и къмпинга „Каваците“ и ‚‚Смокиня‘‘ на 2 км от центъра на новата част на Созопол.

 


Вижте по-голяма карта

 

 

БЛИЗКИ ДЕСТИНАЦИИ

Бургас - Burgas

Бургас е най-големият град в Югоизточна България, е и един от най-големите в страната. Според преброяването през 2011 година има население от 200 271 души и е четвъртият по население град в страната. Бургас е най-важният икономически, транспортен, административен и културен център в Югоизточна България. Градът е административен център на едноименната община и област, както и седалище на регионални и национални институции.

До Бургас функционира най-голямата в Югоизточна Европа химическа и нефтена рафинерия, която е и най-големият работодател в България. Там се намират международното и второто по натовареност българско летище, най-голямото българско пристанище и единственото нефтено пристанище в страната. В Бургас е разположен Черноморският риболовен флот, част от българския военноморски флот и бреговата охрана.

Местоположението сред няколко природни резервати и защитени местности, антични и средновековни селища, Черно море и ежегодните фестивали привличат множество туристи. Бургаската катедрала, носеща името на славянските апостоли Кирил и Методий, и защитената местност Пода са сред 100-те национални туристически обекта. Манастирът „Света Анастасия“ на едноименния остров в акваторията на Бургаския залив е единственият запазен средновековен островен манастир в Черно море.