Logo

Описание

 Вилата е разположена в село Буковец, на 15 км от старата столица - Велико Търново, и е реставрирана в старовремски селски стил, пригодена за ваканционно ползване. 

 Имотът се състои от две къщи: голяма и малка. Голямата къща разполага с 3 стаи с по 2 легла и една със спалня, а малката с две стаи – една с 3 легла и една със спалня. Всяка къща има баня с тоалетна, обща за всички стаи. Допълнително разполага с 2 детски легла и една кошарка.

 Състои се от два етажа. На първия, в механата, гостите могат да прекарват вечерите си спокойно пред камината или с добра компания до 20 души над домашно или собственоръчно приготвена в кухнята храна, прясно изпечено агнешко, заешко или свинско месце приготвени в пещта на лятното барбекю. На втория етаж са разположени спалните, дневната и банята. Етажът също разполага с кухня и голяма камина, пред която в студените вечери може да бъбрите на чаша вино или просто да полегнете.

 

 През топлите дни гостите ни могат да закусват на голямата тераса пред басейна, а за любителите на сутрешно кафе/чай, къщата разполага с кокетна веранда с прекрасна гледка, а вечер да гледат звездите от настолната люлка пред басейна или да си направят барбекю с приятели.

 В големия двор на къщата има място за пикник, настолни игри, разходка, следобедна дрямка под дебелата сянка на ореха или шарената сянка на синята слива, докато малчуганите се люлеят, играят в детската кошара, спят в детското креватче на охладената с климатик стая или плуват в басейна.

 Къщата разполага с мобилен интернет и кабелна телевизия.

 
Наемна цена:

Цена за ден

Минимален престой

250 лева

2 дни

  Цените не важат за дните на национални и официални празници!!!

Цената включва:

Наем за цялата вила

Почистване на вилата и смяна на спалното бельо
Всички режийни разходи
Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Резервация:

Капаро в размер на 50% от общата наемна цена, по банков път

Остатъка от наемна цена - 50% се заплаща в деня на настаняване

Забележка:

Настаняване в деня на пристигане: след  14:00 часа

Освобождаване в деня на заминаване: до 10:00 часа

 

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

 Интересни места в околността

   Село Буковец е малко китно планинско селце, което разполага с магазин за хранителни стоки и църква. В региона се намират безброй туристически обекти като Велико Търново, Арбанаси, Ловеч, Габрово, Плевен, Узана, Свищов, Елена, Дряново, Боженци, Трявна, Троян, Тетевен, Брестница и други.

   Любителите на природните забележителности могат да посетят Узана, Елена, Водопадът Кая Бунар до село Хотница и Хотнишката еко пътека на 15км от Велико Търново, Къпиновския водопад в близост до село Къпиново, Еменски каньон с Еменската еко пътека /около 2км/ и река Негованка - приток на река Росица, до село Емен, Дряновската пещера “Бачо Киро”.

  Ако се интересувате от исторически забележителности и музей или църковна архитектура и манастири, може да посетите Архитектурно-музеен резерват „Царевец” и манастирите в околността сред които са: Дряновския манастир, Троянския манастир, Килифаревския манастир, Къпиновския манастир и Плаковския манастир в близост до село Къпиново, Присовския манастир "Св. Архангел Михаил" до село Присово и Девическия манастир "Св. Панталеймон" в село Присово, Патриашеския манастир "Света Троица", Преображенския манастир, Калифаревски манастир и други.

 

 В близост преминава р.Янтра, която предлага възможности както за риболов, така и за рафтинг.