Logo

Описание

   Предлагаме Ви една изцяло нова философска концепция, един коренно нов тип сгради, които по своята форма, конструкция, използвани материали и ефективност нямат аналог в България и Европа.

   Екоселището е в сърцето на Троянския балкан. Намира се в с. Горно Трапе, разположено на 6км от гр.Троян, в близост до Чифлика и Шипково, места с лечебни минерални извори. Селището  е изпълнено с ландшафтен проект за озеленяване с помощта на който пространството е оформено като цветна мандала. На централната площадка е разположена контурна дървена пирамида, която се използва за лечение и медитация. В градината място за рефлексотерапия и закътано барбекю. При проектирането и са използвали познания по фън шуй, като са се допитвали и до ценните съвети на специалисти в областта, за да оформим една изключително хармонична среда в която форми, пропорции, цветове и елементи да въздействат на човека да се чувства жизнен, енергичен, с активиран творчески потенциал и позитивна нагласа към света. От изграждането на такъв тип екологични къщи и изследванията, които са проведени, можем да заявим, че те оказват благотворно въздействие върху хората, които ги обитават в няколко направления:

- Изчезва главоболието и умората;
- Възстановяване правилния енергообмен и укрепване имунната система на организма.;
- Нормализира кръвното налягане;
- Възстановява нормалното функциониране на нервната система;
- Нормализира нивото на кръвната захар;
- Увеличава енергийния статус на човека;


   Селището се състои от 6 броя кръгли дървени къщи с форма на конусна пирамида, разположени в кръг. Всички къщи са ориентирани на юг и гледат към красивото планинско било. Къщите са на две нива с РЗП 60 кв.м. и са изпълнени изцяло от дървена конструкция.  Всяка вила разполага със следното разпределение: 1-во ниво – дневна, оборудван кухненски бокс и санитарен възел. Диванът в дневната е разтегателен и е удобен за двама човека. 2-ро ниво - спалня за двама + разтегаем фотьойл подходящ за дете.

 

   Наем на вила

Период от - до

от 2 до 3 дни 

от 4 до 6 дни

над 7 дни

Минимален престой

 Неделя - Четвъртък

89лева

85 лева

80лева

2 дни

 

Петък и Събота

99лева

85лева

80лева

2 дни

Цени за официалните празници

110лева

110лева

 

2 дни

 Цените не важат за дните на национални и официални празници!!!

Цената включва:

Наем за цялата вила
Почистване на вилата и смяна на спалното бельо на 7 дни
Всички режийни разходи
Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Резервация:

Капаро в размер на 50% от общата наемна цена, по банков път
Остатъка от наемна цена - 50% се заплаща не по-късно от 10 дни преди датата на пристигане.

Забележка:

Настаняване в деня на пристигане: след  15:00 часа
Освобождаване в деня на заминаване: до 12:00 часа

 

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Екоселището е в сърцето на Троянския балкан. Намира се в с. Горно Трапе, разположено на 6км от гр.Троян, в близост до Чифлика и Шипково, места с лечебни минерални извори.


Вижте по-голяма карта

В Централна Стара планина, между връх 'Ушите' на запад и изворите на река Тъжа на изток, се простира Троянския Балкан. В този дял планината е изключително живописна - редят се остри, добре очертани, скални профили и плавно заоблени тревнозелени чела. Ако тръгнем от изток на запад по профила на планината, в началото е връх 'Марагидик'. Беклемето се намира на 20 км от град Троян в най-южната част на Троянската община на 1360 м н.в., от северната страна на Троянския проход. В курортно - туристическо отношение най-интересна и значима отпланините на Предбалкана е Васильовата планина. Тя се простира на изток от река Бели Вит до западните покрайнини на живописната Троянска котловина. Главното било на планината е покрито с букови гори и папратови поляни, над които се издигат върховете Трескавец, Търса, Голеш, Койнец, Голям и Малък Васильовски купен.