Logo

Описание

Вилата е разположена в сърцето на Балкана, в китното селце Радино, намиращо се на 10 минути от центъра на гр.Трявна, известен със своите архитектурни и етнографски достойнства и на 30 минути с автомобил от редица исторически забележителности, пещери, манастири, "Етър" в Габрово и прочие.

Едновременно с това, вилата с басейн за вашата релаксираща семейна почивка или шумни дни и нощи с приятели. Разположена в прегръдките на дивните хълмове на Тревненския балкан от вилата се разкрива спираща дъха гледка. Във вилата разполагате със спокойствието и личното пространство, от което се нуждае вашата почивка или парти, като вашите съседи край басейна са единствено вековните гори на Стара планина.

Вилата е отражение на характерния възрожденски дух и етнографски стил на района. На площ от 2 декара тя разполага с:

• 10 места за настаняване
• Просторна автентична механа с камина
• Локално парно отопление
• Обширна лятна тераса
• Плувен басейн
• Барбекю
• Уникален терасиран двор с каменни зидове, от който във всички посоки се разкрива приказна гледка на дивна природа
• Сателитна телевизия
• Паркинг

Местата за настаняване са разпределени в 5 стаи, от които 4 спални и една стая с две единични легла. На всеки от двата етажа има по една просторна баня, а съвременно обзаведената кухня дава на гостите възможността за самостоятелно приготвяне на храна.

В непосредствена близост до вилата имате възможност за риболов, скално катерене, посещение на пещери и много други опции за активна почивка. Също така може да преживеете незабравими мигове в каране на ATV с професионален водач.

Боровите и вековни букови гори, планинският въздух и свежестта на Тревненските реки обуславят уникалността на климата в района.


Наемна цена:
                                                                       

Период от / до

Цена за ден

Минимален престой

Целогодишно

200 лева

2 дни

Цените не важат за дните на национални и официални празници!!!

 

Цената включва:

Наем за цялата вила

Почистване на вилата и смяна на спалното бельо
Всички режийни разходи
Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Резервация:

Капаро в размер на 50% от общата наемна цена, по банков път

Остатъка от наемна цена - 50% се заплаща в деня на настаняване

Забележка:

Настаняване в деня на пристигане: след  14:00 часа

Освобождаване в деня на заминаване: до 10:00 часа

Отстъпки

10% при резервации за повече от 2 дни

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Радино е село в Северна България, в планински район, на третокласен път по посока от Трявна към гр. Плачковци, отбивайки се към с. Енчовци. Селото е на 700 метра надморска височина с изключителна природа. Намира в община Трявна, Област Габрово.

 Трявна (правопис до 1945 г. Трѣвна) е град в област Габрово, Централна Северна България. Той е административен и стопански център на едноименната община Трявна. Населението на града по данни от преброяването през 2011 година е 9 426 жители, което го прави третото по големина населено място в областта. Запазената възрожденска архитектура и културното наследство от този период привличат множество туристи.