Logo

Описание

Предлагаме на Вашето внимание Вилно селище в югозападната част на Чепеларе, разположено на площ от 5,4 дка. Състои се от 20 самостоятелни вили, стилно и уютно обзаведени, предлагащи прекрасни условия за почивки със семейството и приятели.

Всяка къща разполaга със собствен двор, обзаведена кухня, маса за хранене, хол с камина, 2 или 3 спални със самостоятелен санитарен възел, голяма веранда с изградено барбекю.

За удобство на гостите селището разполага с паркоместа, интернет, кабелна телевизия, рецепция, охрана и СОТ.

 Селището се намира до борова гора с екопътеки, подходящи за туризъм през летния сезон. В непосредствена близост е разположен 4 везден хотел с вътрешен басейн и механа, които могат да бъдат ползвани срещу преференциална цена. При желание от страна на гостите е договорено доставка на храна по менюто на няколко близки ресторанта.

 

   Информираме Ви, че всички стаи в комплекса са различни и няма гаранция, че ще бъдете настанени в конкретна, харесана стая от предоставения снимков материал.

 

Наем на малка вила / за 4 души/

Период от

Период до

Цена за ден

Цена за седмица

Минимален престой

01 Октомври

20 Март

145 лева

 

 2 дни

21 Март

20 Юни

110 лева

 

2 дни

21 Юни

30 Септември

100 лева

 

2 дни

 

Наем на голяма вила / за 6 души/

Период от

Период до

Цена за ден

Цена за седмица

Минимален престой

01 Октомври

20 Март

210 лева

 

 2 дни

21 Март

20 Юни

150 лева

 

2 дни

21 Юни

30 Септември

140 лева

 

2 дни

 Цените не важат за дните на национални и официални празници!!!

Цената включва:

  • Наем за цялата вила
  • Почистване на вилата и смяна на спалното бельо на 3 дни
  • Всички режийни разходи
  • Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Резервация:

  • Капаро в размер на 50% от общата наемна цена, по банков път
  • Остатъка от наемна цена - 50% се заплаща не по-късно от 10 дни преди датата на пристигане.

Забележка:

  • Настаняване в деня на пристигане: след  15:00 часа
  • Освобождаване в деня на заминаване: до 12:00 часа

 Отстъпки:

  • 10%, от Понеделник до Четвъртък - 10% отстъпка.
  • 10% , при резервация над 5 нощувки - 10% отстъпка

 

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

  Ваканционнто селище се намира в югозападната част на Чепеларе, до борова гора с екопътеки, подходящи за туризъм през летния сезон. Чепеларе е градът с най–голяма надморска височина в България. Той е разположен на височина 1100 метра в планината, по двата бряга на река Чая. Чепеларе се характеризира с многобройни слънчеви дни, резултат от средиземноморското климатично влияние.

За радост на любителите на зимните спортове снегът се задържа дълго – до 120 дни. Чепеларе е разположен на 10 км. северно от курортния комплекс Пампорово и на 75 км. от Пловдив. Ски центърът "Мечи чал" се състои от няколко ски-писти с обща дължина 22км., които са между най-добрите алпийски трасета в Европа. Пистите се обслужват от нов четириседалков лифт с капацитет 2000 души на час. Тук са и най-подходящите в страната трасета за ски-бягане и биатлон. Интересна туристическа атракция представляват кучешите впрягове, а също и трасето за моторни шейни с дължина 35км. Любителите на зимните спортове ще могат да ползват и два нови влека, оръдия и система за изкуствен сняг.

В близост до градчето има множество интересни места, като Чудните мостове, резервата Момчиловски дол, Смолянските езера и Орфеевите скали.

 


Вижте по-голяма карта

 

БЛИЗКИ ДЕСТИНАЦИИ

 

Пампорово

Курортен комплекс Пампорово е най-големият ски-курорт в България. Намира се в сърцето на Родопите, на 260 км от столицата София и на 85 км южно от втория по големина български град - Пловдив. И в двата града има летища. И от София, и от Пловдив се стига удобно до Пампорово с директни автобусни линии или с лек автомобил.

Смолян

На 11 км южно от Пампорово се намира административният център на региона - град Смолян. Градът е оживен студентски и младежки център, който предлага множество възможности за забавления и културен живот.