ЗА НАС

ЗА НАС

   „Релакс България“ е aгенция за недвижими имоти, специализирана в отдаване под наем на вили и апартаменти в България за краткосрочно ползване. Дружеството разполага с опитен и амбициозен екип, който работи за Вас. В зависимост от Вашите нужди, екипът ни ще ви предложи точните предложения. При нас ще получите професионално отношение, индивидуален подход, грижа и внимание. Нашата цел е да Ви осигурим първокласно обслужване на конкурентни цени. Трудностите по пътя ни карат да работим все по-сериозно, в посока най-високо качество на предлаганите от нас услуги.

В сайта ни можете да откриете както основните и масови имоти, така и имоти предлагани единствено при нас. Ако имате затруднения въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас.

„Релакс България“е регистриранa в Комисията за защита на личните данни с входящ номер 376213/2013г. Клиентите, ползвали услугите на нашата фирма, могат да бъдат сигурни, че личните им данни ще се използват единствено по предназначение.

Дружеството има дългогодишен опит в бизнеса с имоти. Разполагаме и с отделно звено, занимаващо се изцяло с покупко-продажба на недвижими имоти с български и чуждестранни инвеститори.

 

 

С цел да подобрим Вашият престой, ние можем да ви съдействаме за следните удобства и услуги: 

24 часа медицинско обслужване на повикване
Възможност за настаняване и помощ на инвалиди
Автомобили под наем
Туристически обиколки, екскурзии и атракци
Сафари с джип
Трансфери
Екстремни спортове
Кетъринг