ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

                      Общи условия за краткосрочен наем на ваканционен имот на „Relax BG“ – „Релакс България“   

Препоръчваме Ви да прочетете внимателно общите условия за краткосрочен наем на ваканционен имот, както и начините на наемане и осъществяване на плащанията. При неспазване на посочените условия и срокове може да загубите правото да използвате наетия от вас имот и финансовите си задължения към „Релакс България“. С наемане на имот от нашия сайт Вие приемате и се съгласявате, че сте прочели, разбрали и сте се съгласили за сроковете, плащанията и условията, посочени в него. Долупосочените условия са валидни за наемане, осъществени чрез „Релакс България“ и обвързват наемателите и собствениците на имота.

Общите условия могат да бъдат променяни в зависимост от политиката на всеки собственик на имот.

Настаняване

Броят на наемателите не може да превишава определения капацитет на дадения имот посочен в сайта на „Релакс България“. Броят на наемателите трябва да съответства на броя легла, с които имотът разполага. При възможност за настаняване на допълнителни наематели на разтегателен диван или допълнително легло, това е упоменато в описанието на имота или се предоставя информация при запитване от страна на клиента.

Време на пристигане и освобождаване на имота

При условие, че нищо друго не е упоменато в сайта, ценовия лист, офертата или договора за наем, времето за настаняване в деня на пристигане е 14:00 ч. и времето за освобождаване в деня на тръгване е 11:00 ч. При по-късно настаняване или ранно заминаване не се възстановяват суми от наемната цена, както и не носим отговорност, ако клиентът е подал грешна информация относно данните на пристигане и тръгване.

Почистване и спално бельо:

Почистването на имота, смяната на спалното бельо и хавлиите в банята се извършва веднъж седмично. Ако наемателите изискват допълнително почистване на имота, то може да се организира срещу допълнително заплащане. Хавлии за баня и спално бельо се предоставят във всеки имот. Ако хавлиите за баня и спалното бельо не бъдат върнати в края на престоя в приемливо състояние, стойността на похабените такива ще бъде покрита от депозита за щети. При напускане на имотът се очаква той да бъде намерен в състояние близко до това, в което е бил нает – моля имайте предвид да:
– да измиете всички използвани съдове и да ги поставите обратно по местата;
– да почистете филтъра на съдомиялната, ако има на разположение такава.
– да върнете по места евентуално разместени мебели и градинско обзавеждане
– не забравяйте да почистете използваното от вас барбекю
– да изхвърлите последния боклук, събран в имота в контейнерите за събиране на боклук
Ако имотът не е приведен в прилично състояние и възникнат допълнителни разходи по почистването му след престоя ви, могат да се удържат суми от депозита срещу щети.

Точност на информацията в сайта:

„Релакс България“ работи като посредник за отдаването под наем на частни имоти и поради тази причина носи отговорност за посредничеството между наемателите и собствениците на имотите. За цялата информация на сайта (www.relax-bg.com) е направена лична проверка на имота от страна на наш представител и/или информацията е предоставена от собствениците на обекта или техни представители. „Релакс България“  прави всичко възможно да бъде коректен и обективен по отношение на представените детайли, но поради факта, че рекламираните имоти са частна собственост, агенцията не може да носи отговорност при настъпили промени в предлаганите имоти или районите, където са разположени, за които не е била информирана предварително. Информацията на всеки друг сайт, където „Релакс България“ рекламира не може да се счита за валидна или коректна.

Наемни цени:

Цените са фиксирани в момента на наемане и не могат да бъдат завишавани от собственика на обекта или от агенцията при вече прието капаро.

Запазване и капариране:

За да наемете имот, ще ви изпратим на e-mail да попълните резервационна бланка. След като ни върнете попълнена блаката на e-mail, ще Ви бъдат изпратени банковите детайли за плащане на капаро /депозит/ на избраната вила или апартамент /с връщането на резервационната бланка, потребителят декларира, че се е запознал с общите условия на агенцията/. В рамките на 3 работни дни, от получаването на банковите детайли, трябва да платите капаро, в размер записано във всяка оферта, в зависимост от политиката на всеки собственик на имот. След изтичане на срока на временната резервация и ако в рамките на 3-те дни не е получено плащане по резервацията „Релакс България“ си запазва правото да предлага искания от вас имот на други потенциални клиенти, без предварително да ви уведомява за това.
Cлед получаване на капарото, на емайл ще получите информация за резервацията на имота и детайли по настаняването и плащането, съдържащ следните детайли: името на наетият имот, точните дати на пристигане и заминаване, общата наемна цена, условията за плащането на капарото и балансовата сума по наемането на имота, датата и начините за плащане. За периода, които сте капарирали избрания имот „Релакс България“ се ангажира да не предлага имота на други клиенти. Агенцията не носи отговорност за спам филтри или други програми, поради които вие не сте получили нашия e-mail.

Плащане на балансовата сума:

Балансово плащане /остатъка/ се заплаща 10 дни преди датата на пристигане или в брой при настаняване в размер записано във всяка оферта, в зависимост от политиката на всеки собственик на имот. Ако балансовата сума не е платена в срок, „Релакс България“ си запазва правото да анулира резервацията ви и да удържи капарото. „Релакс България“ не изпраща известие за дата, на която предстои балансово плащане. Ангажимент на клиента е да следи срока за плащане на остатъка.

Плащане на депозит срещу щети:

В зависимост от типа имот и условия на собственика, клиентът е длъжен да заплати депозит срещу щети в размер от 100 до 1 000 лева, в зависимост от типа имот, който се наема. Начините на плащане и размера на депозита се уточняват за всеки имот поотделно. Депозитът срещу щети се възстановява в пълен размер след или в деня на напускане, при условие, че не са нанесени никакви щети на имота и имуществото по време на престоя. Собственика или отговорникът проверява състоянието на имота в присъствието на представител на групата точно преди напускане, за да не бъдат допуснати евентуални възражения, затова моля уточнете подходящо време за оглед и за двете страни. Като щета се приема и състоянието, в което се оставя имота. Задължение на клиентите е да приведат имотът в състояние, близко до това, в което са го намерили.  Оценяваме търпението ви, докато чакате имотът да бъде проверен. По време на престоя, моля уведомявайте собственика или отговорника на имота за констатирани щети при пристигане или за такива, причинени от вас. Всички разходи, свързани с допълнително почистване, похабени хавлии и спално бельо и др. ще бъдат удържани от депозитът за щети.

Анулации, замени и корекции – направени от наемателите:

Ако клиентът желае да направи някакви промени по вече потвърдена резервация, „Релакс България“, ще направи всичко възможно да удовлетвори желаните изменения, при условие че са заявени в писмена форма по e-mail от лицето за контакти на групата. Следните промени могат да бъдат направени без налагане на санкции за изменение: промяна в броя на клиентите, промяна в имената на клиентите, време за пристигане и време за заминаване от имота, удължаване на престоя, когато е възможно.
При желание от страна на клиента да съкрати, вече потвърден престой или да смени резервиран имот, „Релакс България“ си запазва правото да счита това като анулация на резервацията и да наложи съответните санкции. Промени не могат да се правят в периода от 3 седмици преди пристигане, като всяка промяна ще се счита за анулация на първоначалната резервация и ще е обект на санкциониране.
Лицето за контакти на групата може да анулира резервация по всяко време само в писмена форма по e-mail. Анулацията влиза в сила от момента, в който се получи e-mail на „Релакс България“.
Ако се наложи да анулирате резервацията си, се прилага следната скала на таксуване върху платената наемна сума.

– Повече от 14 дни преди датата на пристигане – 100 % само от платеното капаро.
– От 7 дни – до датата на пристигане или по-късно – 100% от цялата наемна сума.

Анулации, замени и корекции – направени от агенцията или от собствениците:

Поради факта, че наемните детайли се планират месеци преди започването на сезона, в случаи на разваляне на договорните отношения между агенцията и собствениците, допуснати грешки в резервациите, продажба на имот, „Релакс България“ си запазва правото да прави промени по резервациите или в много редки случаи да анулира направена от клиента резервация. Ако се наложи анулация, наемателят има свободата за избере следното:
– да приеме друг предложен от агенцията имот на подобно качествено ниво и на подобна наемна цена, без допълнително заплащане.
– да избере самостоятелно алтернативен имот от агенцията.
– да анулира резервацията си и да получи в пълен размер заплатената наемна цена.

Задължения на наемателите:

С получаването на ключа за имота, наемателят се задължава от името на собственика да се грижи за състоянието на имота и прилежащото му имущество, да спазва общоприетите правила и норми. Ние оценяваме високо вашето разбиране и приемане на правилата и регулациите, наложени в имота и съответната зона на имота (курорт, населено място…). По преценка на представител на имота, бил той собственик, отговорник на имота, представител на агенцията или друг агент, ако с поведението си наемателите нарушават спокойствието на съседите или други хора, не се отнасят с респект и уважение към имуществото и нанасят щети на имота, „Релакс България“ има право да прекрати наемните взаимоотношения с клиентите по всяко време. Агенцията не поема ангажименти за намиране на алтернативен имот или друг вид настаняване, да покрива каквито и да е разходи в следствие на преместване, както и да възстановява суми от вече заплатен наем.

Задължения на агенцията и на собствениците:

При констатиране на нередности и повреди по имота, наемателите носят отговорност да се свържат веднага с „Релакс България“, собственика или представителя на собственика на имота. Наемателят е длъжен да даде разумно време, за да бъде отстранена забелязаната повреда. „Релакс България“ не носи отговорност, ако наемателите напуснат имота без предупреждение към агенцията, собственика или представителя за откритата повреда или без да дадат разумно време за отстраняване на проблема или без да дадат възможност на агенцията да премести клиентите в друг имот.
„Релакс България“ не носи отговорност за промени в климата, които биха повлияли на престоя на клиентите.
„Релакс България“ и собствениците не могат да бъдат отговорни за локални проблеми с водоподаването или прекъсване на електричеството в зоната на имота, които аварии са извън правомощията и контрола на агенцията и собствениците. Никаква отговорност за станали аварии в инсталациите на имота или повреда в оборудването, запушване на канал или наличие на насекоми не може да се търси от агенцията или от собствениците. „Релакс България“ ще положи всички усилия да организира своевременното отстраняване на повредата и ще окаже пълно съдействие за отстраняване на проблема.
Нито „Релакс България“, нито собствениците на имотите могат да са отговорни за директни или индиректни наранявания или инциденти, които могат да се породят в следствие на използването на имота или прилежащия басейн от страна на клиентите по време на пребиваването им, включително щети и загуби в следствие на пожар, обир или криминални прояви.

Оказване на помощ:

При възникване на проблем в имота, трябва да се свържете със собственика или  отговорника на вашия имот при първа възможност.

Собственици или отговорници на имотите:

Повечето собственици  или отговорници ще ви чакат да пристигнете в имота и ще ви посетят по време на престоя ви.

Уединение

Много от имотите се разполагат в населени места, вилни зони или затворени комплекси и граничат със съседи. Поради това не е възможно да се гарантира абсолютно уединение през цялото време в наетия имот. Наложително е да се вземат под внимание и да се спазват общо приетите норми и правила за тишина и да не се притесняват съседите с провеждането на шумни мероприятия.

Сигурност

Положени са всички усилия, за да се подсигури безопасност в имота, но от наемателите се изисква да поемат и своята отговорност за обезпечаване на сигурността на всички в групата. При пристигане е добре да се запознаете добре с имота. Обърнете внимание на децата за потенциалните опасности, като например стъпала, възвишения, балкони и особено басейни. Моля, уверете се, че всички от групата са наясно с тях. Частните басейни никога не са достатъчно големи и дълбоки за гмуркане. Вътре в имота обърнете внимание на децата за потенциални опасности от сорта на балкони, парапети, стълби, скрити стъпала и др. Никога не позволявайте на децата да се катерят по перилата на терасите и винаги дръжте затворени прозорците и вратите към терасите, когато не ги ползвате. При пристигане, помолете отговорника на имота да ви даде инструкции как да боравите с кухненските уреди, както и друго налично оборудване на имота като джакузи, сейф, сателитна телевизия и други. Моля, бъдете толкова бдителни, колкото сте у дома – винаги заключвайте прозорците и вратите когато напускате имота. Винаги дръжте входната врата заключена, дори и когато сте в имота.

 

 

                                            ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 „Relax BG“ – „Релакс България“  e сайт собственост на „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД.

Ние, в „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД, знаем колко е важна поверителността на данните, които Вие – нашите клиенти, партньори и сътрудници ни предоставяте, поради което се отнасяме към тяхното събиране, съхранение и обработка с цялата отговорност, която произтича от приложимото законодателство и от амбицията и желанието ни да получим и съхраним Вашето доверие.

От 25 май 2018 г. е в сила нов Регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation) – Регламент (ЕС) 2016/679. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка. В качеството си на администратор на лични данни, „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за постигане на поставените цели, обработва ги и ги съхранява отговорно и законосъобразно.

Тази Политика за поверителност (конфиденциалност) е приета и се публикува в изпълнение на задължението ни да обработваме личните данни при съблюдаване на принципа за прозрачност и добросъвестност. Разработихме тази Политика, за да Ви информираме за условията, при които събираме, обработваме, използваме и защитаваме Вашите лични данни. Молим да я прочетете внимателно, за да се запознаете с категориите лични данни, които събираме и обработваме, как използваме тези данни и с кого е вероятно да ги споделяме. Настоящата Политика също така описва Вашите права и как можете да се свържете с нас, за да упражните тези права или да ни зададете каквито и да е въпроси относно защитата на Вашите лични данни.

Приемайки нашата Политика за поверителност, Вие се съгласявате и приемате използването на Вашата лична информация, както е описано в този документ. Ще обработваме всякаква предоставена или съхранявана лична информация, свързана с Вас, по начина, който е изложен в тази Политика за поверителност.

Кои сме ние?

Когато в тази Политика за поверителност  се споменава „дружеството”, „ние”, „нашата” или „нас”, това се отнася за:

Информация за администратора на лични данни:

Наименование:                     „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД

ЕИК:                                      201022489

Държава:                               България

Област:                                  София

Община:                                Столична

Населено място, ПК:           София, 1505

Район:                                    «Слатина»

Адрес:                                    yл. „Рибарица” № 8, ет.5, ап.15

Телефон:                                +359 888 781 380

Електронен адрес:                info@bgbroker.bg

 

Информация за компетентния Надзорен орган в Република България:

Наименование:                                Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр.София, 1592, бул.”Проф. Цветан Лазаров” № 2

Адрес за кореспонденция:              гр.София, 1592, бул.”Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон:                                           + 359 2 915 3518

E-mail:                                               kzld@government.bg,  kzld@cpdp.bg

Уеб сайт:                                           www.cpdp.bg

 

Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на Вашите лични данни

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД събира и обработва личните данни, които Вие ни предоставяте, за следните цели:

 • изпращане на информационни съобщения, препоръки за подобряване на използването на сайта;
 • подобряване и индивидуализиране на услугите ни, чрез предлагане на подходящи за Вас оферти за други продукти и услуги, които могат да са от интерес за Вас;

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД спазва следните принципи при обработката на Вашите лични данни:

 • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
 • ограничение на целите на обработване;
 • съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
 • точност и актуалност на данните;
 • ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
 • цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни;
 • отчетност.

Основания за обработване на Вашите лични данни

Вашите Лични Данни са защитени не само от всеотдайността на служителите и високите стандарти на „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД, а и от закона. Съгласно приложимото законодателство, ние можем да обработваме Вашите лични данни, само ако има истинска причина за това, а тази причини може да бъде поне една от следните:

• да изпълним договор между нас и Вас;

• имаме правно задължение;

• ако Вие сте дали съгласието си за обработка;

• ако е в наш легитимен интерес;

• ако е в обществен интерес;

• ако е във Ваш жизнен интерес;

Когато имаме търговски или бизнес причини да обработваме Вашите лични данни, това се определя като легитимен интерес. При наличие на наш легитимен интерес, Вашите лични данни все още са защитени и ние не трябва да ги обработваме по начин, който би бил несправедлив за Вас или Вашите интереси. Ако причината да обработваме Вашите лични данни е легитимен интерес, ние ще Ви информираме, че правим това, както и какви са нашите легитимни интереси и ще Ви предоставим метод за отправяне на запитвания или възражения, ако имате такива. Въпреки това, убедителни основания за обработване на такава информация може да имат превес над правото Ви за възражение.

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД?

При използване на уебсайтовете: www.bgbroker.bg, www.bgcredit.net, www.novihan.alle.bg, www.relax-bg.com, www.bgvillas.info, дружеството може да събира и обработва предоставените от Вас данни за име, електронен адрес и телефонен номер чрез наличната в сайта контактна форма.

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД извършва следните операции с личните данни за следните цели:

 • Изпращане на информационни съобщения – целта на тази дейност е администриране на процеса по изпращане на съобщения до клиентите, които се отнасят до отправени запитвания, изпълнението на направена поръчка, промени в услугите и други.

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД обработва следните категории лични данни и информация за следните цели и на следните основания:

 • Данни: Ваши индивидуализиращи данни (име и фамилия, електронна поща, телефон)

Цел, за която се събират данните:

 • За отговор на запитвания, направени през различните канали за комуникация: контактна форма в сайта, социални мрежи, по телефон, при директна среща в офиса;
 • За осъществяване на връзка с потребителя и изпращане на информация към него, включително при изразено желание – за изпращане на бюлетини и рекламни съобщения;

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:

 • разкриват расов или етнически произход;
 • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
 • генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

В случай, че имате въпоси относно събирането и обработването на Вашите данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез: info@bgbroker.bg

Обработка и защита на личните данни

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД прилага адекватни технически и организационни мерки за обработка и защита на контролираните от нас данни от случайно или умишлено манипулиране, загуба, унищожаване, както и от неоторизиран достъп.

С появата на нови технологии постоянно се подобряват и нашите процедури за защита на данните, които събираме.

Въпроси относно сигурността на личните данни могат да се изпращат на имейл адреса: info@bgbroker.bg

Колко време съхраняваме Вашите лични данни?

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД съхранява Вашите лични данни за срок не по-дълъг от 1 /една/ година. След изтичането на този срок, „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД полага необходимите грижи да изтрие и унищожи всички Ваши данни, без ненужно забавяне.

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД ще Ви уведомява, за всеки случай, когато срокът за съхранение на данните е необходимо да бъде удължен с оглед легитимни интереси на дружеството или друго.

Вашите Права във връзка с обработването на Вашите лични данни:

Имате право на достъп до личните си данни. Вие имате право да изискате и получите от „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас, както и подробна информация относно целите, основанията и начините на обработване на данните. „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД Ви предоставя при поискване, копие от обработваните лични данни, свързани с Вас, в електронна или друга подходяща форма. Предоставянето на достъп до данните е безплатно, но „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД си запазва правото да наложи административна такса, в случай на повторяемост или прекомерност на исканията.

Имате право на коригиране на съхраняваните и обработвани от нас Ваши лични данни. Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас директно през Вашия профил в уебсайта или чрез отправено до нас искане за това.

Имате право на изтриване (право „да бъдеш забравен“). Вие можете да поискате от „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД изтриване на свързаните с Вас лични данни, а дружеството има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне, когато е налице някое от посочените по-долу основания:

 • личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
 • Вие оттеглите свое съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването;
 • Вие възразите срещу обработването на свързаните с Вас лични данни, включително за целите на директния маркетинг и няма законни основания за обработването, които да имат преимущество;
 • личните Ви данни са били обработвани незаконосъобразно;
 • личните Ви данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на ЕС или правото на държава членка, което се прилага спрямо „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД;

Ние не сме длъжни да изтрием личните Ви данни, ако ги съхраняваме и обработваме:

 • за упражняване на правото на свобода на изразяването и правото на информация;
 • за спазване на правно задължение, което изисква обработване, предвидено в правото на ЕС или правото на държавата членка, което се прилага спрямо нашето дружество или за изпълнението на задача от обществен интерес или при упражняването на официални правомощия, които са ни предоставени;
 • по причини от обществен интерес в областта на общественото здраве;
 • за целите на архивирането в обществен интерес, за научни или исторически изследвания или за статистически цели;
 • за установяването, упражняването или защитата на правни претенции.

За да упражните правото си на „забравяне“, Вие следва да подадете писмено искане до „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД, както и да удостоверите своята самоличност и идентичност с лицето, за което се отнасят данните.

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД не изтрива данните, които има законово задължение да съхранява, включително за защита по повод отправени срещу него съдебни претенции или доказване на свои права.

Имате Право на ограничаване на обработването. Вие имате право да изискате от „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД да ограничи обработването на свързаните с Вас данни, когато:

 • оспорите точността на личните данни, за срок, който позволява на „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД да провери точността на личните данни;
 • обработването е неправомерно, но Вие не желаете личните Ви данни да бъдат изтрити, а само използването им да бъде ограничено;
 • „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД не се нуждае повече от личните данни за целите на обработването, но Вие ги изисквате за установяването, упражняването или защитата на свои правни претенции;
 • Възразили сте срещу обработването в очакване на проверка дали законните основания на „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД имат преимущество пред Вашите интереси.

Имате Право на преносимост на обработваните от нас Ваши лични данни. Вие можете по всяко време да изтеглите данните, които се съхраняват и обработват за Вас отправяйки искане до дружеството. Можете да поискате от нас директно да прехвърлим Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.

Имате Право на възражение срещу обработването на личните Ви данни. Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването от „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД на лични данни, които се отнасят до Вас, включително ако се обработват за целите на профилиране или директен маркетинг.

Вие имате права и във връзка със случаите на нарушение на сигурността на личните Ви данни

Ако „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, ние Ви уведомяваме без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети. Не сме длъжни да Ви уведомяваме, ако:

 • сме предприели подходящи технически и организационни мерки за защита по отношение на данните, засегнати от нарушението на сигурността;
 • сме взели впоследствие мерки, които гарантират, че нарушението няма да доведе до висок риск за правата Ви;
 • уведомяването би изисквало непропорционални усилия.

Редът за упражняване на правата Ви изисква да отправите писмено искане до „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД, на адреса на дружеството или по електронен път на имейл: info@bgbroker.bg. Ние ще предоставим информация относно действията, предприети във връзка с искането, без ненужно забавяне и във всички случаи в срок от един месец от получаване на искането. При необходимост този срок може да бъде удължен с още два месеца, като се взема предвид сложността и броя на исканията. Ние ще Ви информираме за всяко такова удължаване в срок от един месец от получаване на искането, като посочим и причините за забавянето.

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД има готовност да Ви окаже съдействие и помощ при всеки случай, когато решите да упражните Вашите права.

В случай, че срещнете каквито и да било затруднения в упражняването на Вашите права или имате каквито и да било съмнения относно законосъобразността на обработването им от „БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД, не се колебайте да се възползвате от правото си на жалба до надзорния орган, като използвате контактите на Комисията за защита на данните посочени по-горе в настоящия документ.

Предоставяне на лични данни на трети страни

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД не предоставя получените лични данни на трети лица, както и на страни извън ЕС или на международни организации.

Промени в нашата Политика за повериталност

„БГ БРОКЕР БЪЛГАРИЯ” ЕООД си запазва правото да актуализира, като изменя и допълва настоящата Политика за поверителност по всяко време, включително, когато това е продиктувано от промени в приложимото законодателство. Всяко изменение ще се публикува в сайта, заедно със съобщение за извършената промяна и ще влиза в сила след публикуването.

Препоръчително е да проверявате периодично настоящата уеб страница за обновления.

Ако не намирате отговор на Ваш въпрос относно защитата на личните Ви данни в тази Политика за поверителност, не се колебайте да се свържете с нас:  info@bgbroker.bg